LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Blodröda nejlikor

2017-01-02 | Inredning, Inspiration, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

God fortsättning på det nya året. Vi firade in det nya året med goda vänner hemma hos oss. Dock inga raketer då vi hade både katter och hundar som inte uppskattar smällarna. Men god mat blev det och kanske lite för mycket champagne..

Jag hade köpt hem blodröda och polkagrisfärgade nejlikor till dukningen. Jag hade dock inte tid att ta bilder på nyårsafton. Men igår på nyårsdagen letade sig solen in i huset och det blev så vackert ljus i vårt burspråk.

Det gamla kruset är verkligen ett smycke i sig självt. Lika vackert med blommor eller tomt som ett stilleben på bordet.

Jag har blandat dem med några olivkvistar. Tänk..bara för några år sedan ratade jag nejlikor. Vet inte vad som fått mig att ändra mig, men nu älskar jag dem mer än någonsin. Vet inte om ni minns mina borstnejlikor jag skrev om i somras. Läs mer här.

Jag hälsade på hemma hos min äldsta son i stan dagen innan nyår och tog med mig några nejlikor hem till honom.

Det blev så fint i hans köksfönster med blandade glasvaser. Nejlkor är verkligen otroligt hållbara och brukar hålla sig fina i upp till två till tre veckor . Dessa glasvaser finns i Zetas webbshop.

Jag satte ner några nejlikor i den här förvaringsburken med lock också. Finns att köpa här.

Hoppas ni har haft fina juldagar och mellandagar. Jag är tillbaka på Zetas och har börjat förbereda säsongen med allt vad det innebär.

Kram V

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0