LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bilder som inspirerar mig

2017-02-05 | Inspiration, Personligt, Victoria Skoglund

Många frågar mig vad som inspirerar mig. I första hand är det mina kollegor som alltid med liv och lust skapar olika miljöer på sina avdelningar med både växter och tillbehör. Att mötas varje dag av ett kreativt team är en gåva ska ni veta. Det är på Zetas jag får mina största kickar..och det sker nästan varje dag.

Jag läser inte särskilt många bloggar då jag prioriterar böcker och min egen trädgård i första hand.

Men det finns en blogg som jag prenumererar på,  Gardenista där jag funnit dessa bilder jag fullkomligt älskar! Det är kanske inte just är trädgårdsbilder den här gången, men ibland räcker det med det allra enklaste för att få igång mitt kreativa sinne.

En vildros i glasflaska och ett marmorfat.

Gamla tapeter och en nedvissnad solros. Den lilla ljusstaken till höger. Älskar den!

En gulnande vild bukett från en klängros. Påminner om vårt utedass på Åbolands skärgård där tapeterna var trasiga och solblekta. Där stod alltid en liten bukett med blåklockor i en porslinskanna.

Stora funkiablad i motljus.

Kan inte sätta fingret på vad som berör mig så mycket i dessa bilder. Kanske är det historians vingslag, där jag får fantisera fritt om hemmets ägare.

Vad inspireras ni av?

Kram V

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0