LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Besöksrekord på julmarknaden

2017-11-30 | Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Ja, det har blivit ett långt uppehåll här i bloggen. Min tid har inte räckt till att skriva och uppdatera.

Zetas traditionsenliga julmarknad gick av stapeln i helgen och jag vill passa på att tacka alla er som besökte den. Den har ju blivit mycket populär och det kommer busslaster från hela Sverige och besöker oss. Det är naturligtvis otroligt roligt, men kräver också väldigt mycket planering att kunna ta emot så mycket folk på några timmar. Jag arbetar med ett mycket duktigt team på Zetas som under flera veckor planerat allt i minsta detalj för att göra marknaden unik, mysig och genuin. Tack till er!

Här kan ni se bilder som fotograf Kate Gabor tagit under helgen. Hon håller populära fotosession i det lilla växthuset på Zetas ibland.  Under julmarknaden hann hon med femtiotvå familjer..vilket är rekord. Klicka här för att se bilder från julmarknaden.

Även min vän Mari Strenghielm, som också har en inspirerande blogg tog fina bilder. Klicka här.

Jag ligger dessvärre nerbäddad idag i feber..som ett brev på posten när man jobbat för mycket. Måste kurera mig då jag har en Tv4 sändning på lördag när jag ska inspirera med hyacinter. Håll tummarna för att jag hinner bli frisk.

Ljushållaren i koppar på bilden hittar ni här.

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0