LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Behöver du hjälp med att planera din trädgård?

2019-02-27 | Blandat, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Jag får mycket härliga förfrågningar om det finns möjlighet att boka mig för rita och planera era trädgårdar. Nu är det såhär att jag har inte den utbildningen eller kompetensen. Däremot har jag en fantastiskt duktig kollega som heter John och arbetar med mig på Zetas.

John är utbildad Trädgårdsingenjör som brinner för design, hållbarhet och ekologi. 

Såhär fint beskriver John sig själv:

’I mitt skapande kombinerar jag estetik, funktionalitet och hållbarhet. Som trädgårdsdesigner vill jag i vår samtid använda mig av arter och växtkombinationer som ur ett ekologiskt perspektiv är mer hållbart’.

 

Genom att uppnå en långvarig blomning tidig vår till sen höst gynnas pollinatörer, och att använda sig av mycket buskar och träd adderar boplatser för både fåglar och insekter. Kunden står alltid i centrum, jag är lyhörd för tankar och idéer och vrider och vänder på dessa för att komma fram till de bästa platsspecifika lösningarna. 

Läs mer här. 

 

För mig är snygga material och effektfulla materialmöten viktigt i designen. Skapa en struktur med tydliga rörelsemönster som sen i kontrast till prunkande planteringar skapa en trygg och självklar plats. Jag tar mig an projekt oavsett storlek.

Är du ett företag, brf eller privatperson spelar ingen roll, tveka inte att höra av dig till oss för ett första möte! 

Mejla till : john.block@zetas.se

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0