LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bästa tomatgödslet

2018-06-25 | Blandat, Växthus, Victoria Skoglund

Som ni vet sedan tidigare är jag totalt förälskad i min bokashikompost som jag grävt ner i mina lådor i växthuset. Jag vill visa er växtkraften och klasarna med tomater som nu redan börjar mogna. Vilket fantastiskt resultat! Bokashikompst kan ni läsa mer om här.  Många har även frågat om det går att odla direkt efter man grävt ner bokashin. Hos mig har det gått bra och jag har inte märkt någon skillnad på om den legat ett tag och förmultnat eller som färsk.

Jag vattnar även med Zetas ekologiska växtnäring en gång i veckan som komplement. Den går såklart att använda till hela trädgården och till krukväxter.

Zetas ekologiska växtnäring är en fermenterad näring som innehåller mängder av levande probiotiska mikrober som samarbetar med växtens alla delar. Den bygger på ekosystemets principer och återför både energi och växtnäring till jorden. Här finns antioxidanter, vitaminer, enzymer och aminosyror som dina växter kan ta upp direkt. Den är naturligt mineraliserad och full av energi. 100% ekologiskt producerad. Den finns i två storlekar. Klicka här.

Jag vill även visa en bild som jag fick häromdagen från en odlare som gör olika tester Zetas växtnäring. Han hade även kompletterat med nässelvatten.

Vilka klasar med tomater… Fantastiskt!

Här är en bild på min gurkplanta. Lika fint resultat här. Har redan skördat fyra gurkor… som smakar gurka och inte bara vatten!

Basilikaplantorna är frodiga, friska och ljuvligt goda. I år har jag odlingslycka i växthuset! Nu kan ni även köpa våra ekologiska och kravgodkända tomater och paprika i e-handeln. Den godaste tomatsorten heter ’Sungold’, men det är förstås en smaksak. De kostar 25:-/st. Klicka här. 

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0