LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bästa tipsen mot rådjur

2015-03-17 | Lökar, Sommarblommor, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Jag har fått mycket frågor om att rådjuren härjar i era trädgårdar. Kan berätta att jag också har en hel rådjursfamilj som passerar min trädgård varje morgon. Jag har provat det mesta från blodmjöl till urin. Förra året sprayade jag mina växter med Tricogarden och sedan dess har jag fått behålla både rosor och penseer. Jag använder dock inte detta preparat i min köksträdgård eller på mina bärbuskar. Där sticker jag ner Råväckpinnar som också fungerar mycket bra.

tricogarden

Jag sprayade tre gånger under förra säsongen och det räckte i min trädgård. Rådjur vänjer sig vid olika medel så jag hoppas verkligen att det funkar även detta året. Spraya inte i solsken eller vid regn. Vi säljer Tricogarden i vår webbshop och på Zetas.

råväck

Luktkuddarna Rå-väck har jag också god erfarenhet av. Det räcker med en pinne per 3 kvadratmeter. Under sommaren behöver man hålla kuddarna fuktiga, så jag brukar ta till vana att alltid vattna på dem när jag går runt med slangen.

Hoppas dessa två förslag kan hjälpa er att få ha era växter ifred.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0