LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bästa flytande gödslet

2017-06-30 | Växthus, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Får jag stolt presentera Zetas nya flytande gödsel! 

Bakom kulisserna här på Zetas har vi, under flera års tid, jobbat med ett spännande projekt. Nu har vi till slut äntligen kommit fram till ett alldeles unikt gödsel! Den innehåller mängder av levande probiotiska mikrober som samarbetar med växtens alla delar. Den bygger på ekosystemets principer som bygger upp jorden med antioxidanter, enzymer och aminosyror. Varje gång du vattnar blir det en god insats för både mikroliv och kolcirkeln. Tekniken med framställningen är kretsloppsbaserad och uppnår klimatforskarnas vision om att sluta kolcykeln i våra odlingar, där både näring och energi återförs i jorden.

Det kan bildas en hinna som ser ut som vit snö på ytan när den inte används. Det beror på de levande mjölksyrebakterierna och är inte farligt. Bara skaka flaskan innan användning så försvinner det. Förvara den i rumstemperatur, men ej över plus 30 grader. (Den tål minusgrader.)

Jag har bara gödslat mina tomatplantor med detta gödsel och resultatet är enastående! Friska livskraftiga och stora plantor. Jag blandar cirka 20-30 ml per liter vatten/ en gång i veckan.

Självklart kan ni använda gödslet till hela trädgården och era krukväxter.

Mina chiliplantor växer så det knakar!

Den finns i två storlekar 1 liter och 2,5 liter  och är självklart klimatsmart och hållbart producerad. 100% EKOLOGISK

Köp här.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0