LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Badrumsinspiration

2014-11-04 | Inredning, Inspiration, Skönhet

Tänkte bjuda er på lite badrumsinspiration. I vår gäststuga har vi ett litet badrum inrett med råa material. Väggen är putsad i betong. Komoden hittade vi på blocket som målades i en blåsvart färgton. Handfat och kran från Bauhaus .

I badrummet I Victoria Skoglund

Spegeln och lampan kommer från Zetas. Det är dock längesedan jag tog hem dem, men vi har liknande lampor i järn.

I badrummet I Victoria Skoglund

I badrummet I Victoria Skoglund

Tvålen, lotionen och ansiktskrämen kommer från Soley. Det är en serie hudvårdsprodukter som jag förälskat mig i. Jag har mycket känslig hud och är därför mycket noggrann när jag prövar mig fram. De är helt fria från konserveringsmedel och konstgjorda ämnen och har inte irriterat mig alls. Handplockade örter blandas med andra naturliga ingredienser för att vara skonsamma mot kropp och miljö. Ni kan läsa mer om det isländska företaget här.  

I Zetas webbshop säljer vi handkrämen och en läkande kräm som har varit helt fantastisk för mina trädgårdshänder. Jag får ofta små självsprickor då händerna dagligen utsetts för både kyla, rostaggar och väta. Den doftar lite speciellt..men har varit som medicin för ömmande nagelband.

I badrummet I Victoria Skoglund

De fina krokarna hittar ni här.

I badrummet I Victoria Skoglund

I badrummet I Victoria Skoglund
Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0