LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Auktionsfynd

2015-07-16 | Öland, Victoria Skoglund

Igår var jag på auktion i Böda. Det är nog en av sommarens folkfester. Solen strålade och det var mycket folk som lockades till Backorva för att titta och ropa in favoriter. Det fanns en hel del fina saker och jag ropade in den här orientaliska vasen som nu står på det bruna skrivbordet i vardagsrummet.

orientalisk vas

Jag letade även efter gamla tunna vinglas, men det fanns inga denna gången. Däremot så ropade jag in en låda med blandade blå tekoppar. Förra årets auktion inbringade dessa fynd.

Auktionsfynd öland

Tycker de är fina även som serveringsskålar. Igår fyllda jag en av dem med blodröda bigarråer.

Auktionsfynd

Jag fick ju nämligen finbesök igår av blomsterkonstnären och hovfloristen Claes Carlsson som är på Solliden och arbetar. Vet inte om ni såg prinsens bröllop i juni. Det är Claes som är den skapande kreatören bakom alla vackra hänförande arrangemang. Naturligtvis har han många duktiga människor runt sig som tillsammans skapar allt detta vackra.

Claes Carlsson

Han hade med sig en makalöst vacker bukett med klätterrosen ’American Pillar’, doftande vita flox, hortensia, solbrudar och funkiablad. Jag älskar att få blommor! Tror att vi som arbetar med växter är de som uppskattar mest att få buketter bundna av flinka händer.

Vi hade en så mysig kväll och pratade liv, arbete och kärlek till ljudet av en traktor och spelande syrsor i vindstilla sommarkväll.

Ikväll kommer Johan och äldsta sonen. Jag ska sätta på mig min finaste sommarklänning och lägga skumpan på kylning. Fira deras semester och ett två dagars färskt körkort i en 20-årings hand.

Jag känner mig glad och längtansfull. Nu finns de jag älskar mest nära mig..snart.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0