LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Augustikvällar

2014-08-25 | Personligt

Det är något med ljuset och luften när vi träder in i sensommartid. Vi tillbringar mycket tid på bryggan och i vår lilla båt. Fiskar kräftor och metar abborre.

Kräftfiske  I  Victoria Skoglund

Förra våren planterade jag en ny sort av vidjehortensia som heter Hydrangea arborescens ’White Dome’. Den har ett mörkt bladverk och rent vita blommor. Den fick insektsangrepp i våras av både löss och larver, men har nu repat sig och blommar helt fantastiskt.

 

Kräftfiske  I  Victoria Skoglund

Häromkvällen nästan skimrade blommorna i kvällssolen. Den har stadigare stjälkar en sorten ’Annabelle’ som alltid har varit en av mina favoritbuskar. De vill växa i mustig jord och inte alltför torrt. Är härdig till zon 3. Bor ni längre upp skulle jag välja ’Annabelle’ som sägs klara zon 4.

Kräftfiske  I  Victoria Skoglund

Min yngsta och vår skogskatt Sigge är i farten och fiskar om kvällarna.

Kräftfiske  I  Victoria Skoglund

Detta är sommar för mig! Vardagslyx.. och jag inte kan tänka mig något som gör mig mer lycklig. Fiskande söner, en nyfiken katt, en ständigt leende sambo och blommande vidjehortensia.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0