LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Adventstider på Zetas

2017-11-16 | Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Nu bygger vi upp julstämningen till max på Zetas. Det är som en liten tomteverkstad där vi packar upp vackra ting till stundande högtid.

Löklådan är en av mina favoriter och perfekt att fylla med hyacinter och mossa. Den tar inte så mycket plats på bordet som en del arrangemang gör så den är verkligen perfekt till ett dukat julebord. ( Tänk på att klippa ett smörpapper eller sätt dubbla möbeltassar under för att inte få fläckar på bordet. Klicka här för att se längderna och pris.

Jag gillar de här utomhusljusen då de brinner mycket längre än en marschall. Hemma hos mig står de i eldkorgar. På Zetas har vi ställt dem på olika fat och i krukor.   ( Brinntid 85 timmar! ) Klicka här.

Jag är egentligen inte så mycket för julkulor..men just de här gröna i sammet tycker jag är fina. Finns i två storlekar.

Julrosorna är såklart mycket svåra att motstå med sin enkla skirhet. De tål någon minusgrad och jag brukar ställa in dem i förrådet om det blir riktigt kallt. Vi har fått hem mycket fina exemplar i lerkruka. Tror aldrig vi haft så fina någonsin. Fulla med knoppar och tätt bladverk. Klicka här.

Adventsljusstaken i guld/ mässing finns i två storlekar. Klicka här.

En del av våra julsaker finns endast i ett begränsat lager då allt är handplockat och noga utvalt.

Välkomna / Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0