LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Adventsfint i köket

2015-12-02 | Inredning, Inspiration, Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Idag har jag haft en ledig förmiddag. Jag skulle skriva på boken som är tänkt att bli klar i vår..men fann ingen skrivarlust.  Tid för att göra adventsfint har inte riktigt funnits, eftersom jag kommit hem sent på kvällarna.  Men idag har jag smyckat köket med guldiga pappersgirlanger som jag hängt på kökshyllorna och i fönstren.

kvänumkök

Två buketter med torkad rosepeppar över hyllkanten på nedersta kökshyllan.  Älskar rosepeppar som är dekorativ att lägga på ett vackert fat eller binda små kransar av.

294

Planterade vita hyacinter med mossa i ljusa lerkrukor. De håller dock inte fram till jul. Jag brukar unna mig nya varannan vecka. Vattnar dem två gånger i veckan. Fråga efter lyxhyacinter i butikerna. De kostar en tia mer..men blommar med betydligt fler blommor än de billiga. De ser ut som hyacinter gjorde när jag var barn..mer på riktigt om ni förstår!

Kvänumkök

pappersgirlang

Pappersgirlangerna och rosepeppar buketterna finns på Zetas och i webbshopen.

I år går julen i vitt och guld hemma hos oss. Dagen före julafton brukar jag fylla stora glasvaser med mörkt röda amaryllis och tallriskvistar.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0